Presentatie

Wij zijn de Vrouwen van Nu afdeling Wijdenes-Oosterleek. 

Vrouwen van Nu is een landelijke organisatie, met provinciale en plaatselijke afdelingen die op 1 maart 1938 is opgericht onder de naam Plattelandsvrouwen. 

We zijn een bloeiende vereniging met 85 leden, in diverse leeftijden, met weinig verloop. 

Onze actieve en gezellige vereniging, met maandelijkse bijeenkomsten in “Dorpshuis de Wiekslag” of in het ¨Kerkje van Oosterleek¨ -waar we actuele zaken behandelen, sprekers uitnodigen, workshops houden, enz.- worden druk bezocht. 

We hebben een gevarieerd aanbod. Voor iedereen wat, jong en oud. 

  • Op ons programma staan o.a. “de Moedige Moeders”, een Iriscopist/Natuurgeneeskundige, Koffieochtend, Strandwandeling, Etentjes, Workshops, Columniste vh NH dagblad en natuurlijk onze Kerstviering. 

  • Door het Provinciaal Bureau worden Cursussen/Trainingen en Reizen  georganiseerd. 

● Onze Organisatie teams zoals de Activiteitencommissie, de Kunst en Cultuurgroep organiseren diverse uitstapjes, film bezoek en excursies. 

● “Lief en Leed” zorgt ervoor dat er ook de nodige aandacht is voor onze leden. 

Voor onze Organisatie teams zijn wij op zoek naar Leuke, Vlotte, Enthousiaste vrouwen die op vrijwillige basis onze afdeling komen versterken en willen meedenken om onze vereniging nog meer te laten groeien en bloeien. 

Het zou fantastisch zijn als we in het komend seizoen ons ledenaantal zien groeien en we ons 100e lid kunnen verwelkomen. 

Heb je interesse kijk eens op www.vrouwenvannu.nl/wijdenes-oosterleek of stuur een mail naar vrouwenvannuwijdenesoosterleek@gmail.com 

Met vriendelijke groet en tot ziens bij de 

Vrouwen van Nu afd. Wijdenes-Oosterleek.