Je bent welkom bij Vrouwen van Nu

Vrouwen van Nu Wieringen is een vereniging voor vrouwen die gemeenschappelijke interesses hebben, samen willen genieten en ondernemen. Wij organiseren interessante en informatieve bijeenkomsten, gezellige en sportieve activiteiten, creactieve workshops en boeiende en wetenswaardige uitstapjes. En kent vele interessegroepen en commissies.

Vrouwen van Nu is kortom, een ontmoetingsplaats voor vrouwen die oog hebben voor de leefomgeving, zorg voor elkaar én voor de toekomst. Bovendien is het een vereniging waarbinnen vrouwen eigen ideeën vorm kunnen geven en zich kunnen ontplooien.

Ontmoet anderen, verrijk jezelf

Nieuwe leden zijn van harte welkom en kunnen direct actief worden en deelnemen aan tal van activiteiten. We staan open voor nieuwe initiatieven van mensen binnen en buiten de vereniging.

Als lid van Vrouwen van Nu Wieringen kun je ook deelnemen aan provinciale en landelijke activiteiten, nationale en internationale reizen, creatieve- en actieve workshops en cursussen, en nog veel meer.

Lidmaatschap Vrouwen van Nu 2024: € 65,=.

Vrouwen van Nu kent in haar lange bestaan meer dan honderd wapenfeiten. Kleine en grote successen, lokale, provinciale, landelijke en internationale activiteiten. Meer informatie over de historie en wapenfeiten van Vrouwen van Nu.

Meer informatie? vrouwenvannu.wieringen@gmail.com

Extra informatie