Vrouwenkracht voor een betere wereld; met de kracht van vrouwen de leefomgeving versterken

 

Vrouwen van Nu versterkt de leefomgeving met de (lokale)  kracht van vrouwen. Als grootste vrouwenvereniging van Nederland bouwen we mee aan een wereld waarin diversiteit als een meerwaarde wordt gezien en er naar wordt gehandeld.  

Om hier te komen zetten we in op het versterken van de kracht van individuele vrouwen  en op het versterken van het vrouwelijk geluid in de samenleving, bij politieke en maatschappelijke organisaties.

Wij verbinden vrouwen door persoonlijke ontmoetingen, gedeelde interesses en activiteiten om zo samen het verschil te maken voor een inclusieve samenleving.
Lees hieronder onze missie en visie

Missie:
‘Vrouwenkracht voor een betere wereld;
met de kracht van vrouwen de leefomgeving versterken’

Met de energie, de talenten en het sociale hart van vrouwen van nu bouwen we mee aan een wereld waarin ieders talenten worden benut en verder ontwikkeld, iedereen zich gezien en gewaardeerd weet en de toekomst voor nieuwe generaties geborgd is. Wij hebben de overtuiging dat een belangrijke voorwaarde voor het bereiken van zo’n wereld is dat vrouwen en mannen gelijkwaardig en volwaardig deelnemen aan de samenleving.

Visie:
Vrouwen van Nu zijn toegerust om in actie te komen wanneer dat nodig is vanuit hun zorg en oog voor de leefomgeving en elkaar. Vrouwen van Nu zijn praktisch en effectief in hun aanpak. Het is het vrouw zijn en de daadkracht die hen binden en hun bereidheid te onderzoeken en te leren.

Bekijk hier ook het filmpje over Vrouwen van Nu.