Welkom in Varsseveld

Varsseveld heeft bijna 6000 inwoners en er omheen liggen de buurtschappen Heelweg, Sinderen en Westendorp. Varsseveld is één van de kerkdorpen van de Gemeente Oude IJsselstreek, totaal ongeveer 40.000 inwoners.

Varsseveld heeft goede voorzieningen, o.a.: een moderne sporthal/zwembad: de Van Pallandthal en sociaal-cultureel centrum de Kwaksmölle. Op het lijstje van Varsseveldse bezienswaardigheden staan onder meer de Hervormde Kerk, Molen De Engel, Kulturhus het Borchuus en Het Hofshuus.

Het Achterhoekse landschap biedt een plezierige afwisseling van bos, weilanden en akkers, waartussen fraaie boederijen verscholen liggen. Er zijn vele fietstochten te maken en het is zeker de moeite waard om een dagje naar Varsseveld te komen.

Varsseveld telt vele verenigingen waarvan wij er één zijn. Wij willen u door middel van onze website vertellen over onze vereniging en zo laten zien dat wij een boeiende vereniging zijn die graag de vrouwen van Varsseveld en omstreken van harte wil uitnodigen om eens een kijkje bij ons te nemen.

Alle inlichtingen zijn verkrijgbaar bij onze secretaris.