Verslag jubileumfeest

10 juni 2018 bestond afd. UTINGERADEEL 100 jaar!

Dit Jubileum hebben wij 26 september met onze leden en genodigden gevierd aan boord van de raderboot Frisian Queen.

Om 10 uur was iedereen aan boord en konden we afvaren. Onder het genot van koffie en gebak met logo gingen de dames van de jubileumcommissie rond om iedereen een eigengemaakte corsage op te doen. 

Na toespraken van de voorzitter van de jubileumcommissie, ons oudste lid en enkele enthousiaste leden, was er tijd om bij te praten onder het genot van een drankje en hapje.  Daarna volgde een uitgebreide koffietafel, terwijl de boot vanuit Akkrum, via het prachtige landschap van de Alde Feanen richting Grou voer. 

In Grou werd even aangemeerd en konden de dames een uurtje wandelen.  Het was geweldig mooi weer, dat menigeen maakte daar gebruik van. 

Ondertussen kwam het muziek-duo ‘Dets Laif’ aan boord.  Zij hebben ons vermaakt met prachtige liedjes, waarbij wij soms ook mochten meezingen, daardoor ging de terugweg naar Akkrum ineens snel; om half 5 meerden we weer aan. 

De voorzitter van onze afdeling bedankte alle aanwezige leden en de muziek, de jubileumcommissie werd door het bestuur verrast met een bedanklied ‘8 rode rozen’ en kregen elk een rode roos. 

Bij het verlaten van de boot kreeg iedereen nog een kleine attentie mee. 

Maar ook de thuisblijvers werden niet vergeten, zij werden thuis door de commissieleden verrast met een doosje bonbons.

De fotoreportage kunt u in ons fotoalbum vinden.