Gevarieerde titels

Per jaar worden er per leeskring 6 boeken besproken. Aan het begin van het seizoen geven de dames die aan de beurt zijn de titel van het boek door dat ze hebben uitgekozen. Het beschikbare boek-aanbod van de bibliotheek voor leeskringen bepaalt de volgorde van de te lezen boeken.


Bij leeskring 'Chapter One' stelt degene die een boektitel heeft uitgekozen de datum van die boekbespreking vast en is zij ook gastvrouw.

Bij leeskring 'De Boekenwurm' treedt één van de deelneemsters op als gastvrouw. Een ander lid verzorgt de boekbespreking.

De gastvrouw verzorgt/regelt dat er foto's en wat tekst over de gehouden bespreking op de website komen op het deel 'voor leden'.

De leeskringen hebben elk een collectief abonnement bij de bibliotheek. Ook is er een collectief lidmaatschap bij Prometheus, een stichting voor literaire en culturele activiteiten, die schrijvers uitnodigt. Deze avonden vinden plaats bij Porgy & Bess.
De kosten van deze lidmaatschappen worden hoofdelijk omgeslagen.

Zin om eens te zien of de leesclub wat voor je is?

Meld je dan aan via één van de contactpersonen:
Leeskring Zaamslag 'Chapter One':
Anneke van de R.-D.

Leeskring 'De Boekenwurm':
Joke van der M.

Hun contactgegevens vind je op de ledenlijst.

Vragen? Stuur dan een mail via het secretariaat vvnterneuzen@gmail.com.

De boekentips die zijn gedeeld over boeken uit de 16e eeuw naar aanleiding van #projectcontact (digitaal magazine) zijn als extraatje toegevoegd voor de liefhebber.