Feest op 17 oktober 2018!

Op 17 oktober 2018 heeft onze vereniging NBvP Vrouwen van Nu Steenwijk het 70-jarig jubileum gevierd in het Vestzaktheater in De Meenthe te Steenwijk.

Om 17.00 uur startte dit feest. Een gelegenheidskoor verwelkomde de leden bij binnenkomst. Na de opening door de voorzitter was er een high-tea dat in buffetvorm werd opgediend. Tijdens de high-tea waren er korte interviews met leden die vertelden over wat het lidmaatschap van de vereniging voor hen betekent en heeft betekend. 

Na de high-tea was er gelegenheid de tentoonstelling te bekijken. Deze gaf een overzicht van 70 jaar Vrouwen van Nu Steenwijk.

Vanavond 19.30 uur kwamen de overige leden en de gasten. Het hoofdbestuur en het provinciaal bestuur waren vertegenwoord evenals zusterverenigingen, enkele vrouwelijke raadsleden en de wethouder van welzijn en cultuur. Ook zij werden verwelkomd met zang van het gelegenheidskoor. Voor alle aanwezigen was er een feestelijk drankje. 

Na de officiële opening om 20.00 uur door de voorzitter volgde een drietal toespraken. Daarna was er een workshop met en door het a capella koor The Swinging Stones. Na de pauze, met kofffie/thee/chocolademelk en een petit four, met het logo van onze vereniging, zong dit koor nog een aantal liederen. Tussendoor waren er ook nu weer enkele interviews met een aantal leden.

Om 22.30 kwam er een einde aan deze jubileumviering. Alle aanwezigen kregen bij vertrek een goodie-bag overhandigd.