Welkom op onze site!

Vrouwen van Nu afdeling Sinderen bestond in 2022 50 jaar!  Een organisatie van vrouwen met hart voor de leefomgeving en het platteland, die elkaar willen ontmoeten, die hun creativiteit willen ontplooien, die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die geïnteresseerd zijn in de hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen.

Wil je in je vrije tijd vrouwen ontmoeten uit je directe omgeving, tijdens activiteiten waarbij educatie, sport of creativiteit centraal staan? Op bijeenkomsten waarbij de gezelligheid, hartelijkheid en betrokkenheid kenmerkend zijn? Wil je kennis delen, talent ontplooien, of je nu veertig, vijftig of ouder bent? Iedere vrouw is van harte welkom om eens te komen kijken bij Vrouwen van Nu afdeling Sinderen.

Gezellig handwerken op de woensdagochtend bij één van onze leden thuis!                              Nordic Walking met de stokstappers!

We hebben ook een commissie "Eropuit!" die in het nieuwe seizoen weer een of meerdere fietstochtjes gaat organiseren.

 

Allemaal redenen om eens langs te komen bij één van onze activiteiten en zo nieuwe sociale contacten te leggen en tegelijkertijd jezelf te ontplooien. Voor meer informatie kun je terecht bij het secretariaat van Vrouwen van Nu afdeling Sinderen.

vrouwenvannu.sinderen@hotmail.com