Vrouwen van Nu Roodeschool

De afdeling Roodeschool is de noordelijkste afdeling in Nederland met op dit moment 72 leden, een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. De afdeling bestaat uit diverse leden uit bijvoorbeeld de agrarische sector die duurzaam werken, een ander houdt zich bezig met het welzijn van anderen. Allen zijn we Top vrouwen van Nu en we zijn trots op onze afdeling. 

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. 

Kom vrijblijvend naar een bijeenkomst, workshop en uitstapje en neem vooral een vriendin, buurvrouw of familielid mee. Zoveel te meer zielen zoveel te meer vreugd. 

Deze bijeenkomsten worden gehouden bij Hotel Restaurant Ekamper, Radsweg 12 te Oosteinde.
De avond begint om 19.45 uur. Mocht het anders zijn dan staat dit op de convocatie, die u voor de ledenavond ontvangt.

De kosten voor 2 kopjes koffie of thee met wat lekkers en 1 consumptie zijn € 6,00 en worden voor aanvang voldaan bij de penningmeester.


Gast bij andere afdeling
Als lid van Vrouwen van Nu kunt u overal in het land aanschuiven bij de bijeenkomsten van andere afdelingen. De afdelingen mogen daarvoor wel een bijdrage in de kosten vragen. Lidmaatschapskaart meenemen!

Voor meer informatie kijk op de over ons pagina >> of neem contact op met een van de bestuursleden.