De bijeenkomsten worden elke eerste donderdag van de maand gehouden in de Aker, aanvang 19.45 uur.

 

5 januari: Luctra goudsmederij. Dhr. Johan van Luttikhuizen verteld met passie over de ambachtelijke bewerkingen en technieken van een goudsmid en geeft zo een inkijkje wat een goudsmid allemaal doet.

                         

2 februari: Jaarvergadering: We beginnen met het officiële gedeelte en na de pauze is er een presentatie van thuismobiel, zelfredzaamheid en wat er allemaal mogelijk is als je ouder wordt en toch mobiel wil blijven.

                                              

2 maart: Veilig Verkeer Nederland, " het nieuwe fietsen " Een presentatie over veilig fietsen door VVN. Fietsen in het verkeer en in een groep!

                                                                           

6 april: 65 jarig jubileum. Vrouwen van Nu afd. Putten. Feestmiddag en avond. We vieren dit vanaf 17:00 uur met een diner en aansluitend een mooie en gezellige avond.

 

7 september: High Tea in de Arendshof. Arendstraat 2 Met elkaar maken we de lekkere hapjes en daarna maken we het gezellig met thee en smullen we van dit alles.

                                                           

5 oktober: Dierenarts Dhr. Gerard van Eijden komt met veel humor vertellen over zijn belevenissen en wat hij zoal meemaakt in de praktijk.

 

2 november: Thema: Het leven met bijen. Dhr. Kees Wisserhof komt ons vertellen hoe interessant en bijzonder een bij is, hoe ze honing maken en hoe deze dieren leven.                                                                                                      

14 december: Kerstavond. De invulling is nog niet bekend.