Fietsclub

Iedere maandagmiddag (13.00 uur) wordt er vanaf het metrostation Rhoon gefietst. Iedereen mag altijd, of soms een keertje, meefietsen. Deelname aan deze interesseclub is gratis en vrijblijvend.

Fietsen  Info: Margreet van der Berg tel: 010- 43 84 397
 
Zo’n 15 jaar geleden ben ik begonnen met de Fietsclub op maandagmiddag en dat het hele jaar door. We starten om 13.00 uur en verzamelen aan de overkant van de metro in Rhoon. We fietsen een uur, drinken ergens thee, wat altijd heel gezellig is. Om 15.00/15.30 uur zijn we weer terug in Rhoon.
 
Langzamerhand hebben alle dames een elektrische fiets aangeschaft. Aangezien ik altijd voorop rijd, ga ik altijd harder dan wanneer ik alleen fiets (zonder ondersteuning). Met harde tegenwind valt dat niet mee en daarom heb ik besloten het stokje over te dragen aan Margreet van der Berg. Zij is er ALTIJD en heeft dan al een ritje vanuit Hoogvliet achter de rug. Ik blijf nog wel mee fietsen maar dan comfortabel achteraan … Dames, een aanrader die FIETSCLUB ! Je hoeft je niet aan of af te melden, gewoon eens meedoen ! En een elektrische fiets? Ik zeg telkens: Misschien volgend jaar … Jellie Nagtegaal  

 

.