Website van de afdeling Polsbroek

Wij zijn een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. Wij zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

Onze afdelingsbijeenkomsten  worden een keer per maand gehouden op woensdagavond (zie onder agenda) in  het Dorpshuis te Polsbroek.
Wij komen acht keer per jaar bij elkaar, van januari tot en met april en van september tot en met december.

In onze afdeling is veel meer te doen dan alleen de gezamenlijke afdelingavond: er is ook een tuinclub, onze leeskring, BBB-bodygym en het handwerkcafé. Dus voor ieder wat wils.

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Ook als introducé - met een van onze leden - kunt u een keer de afdelingsavond bezoeken. 

De contributie bedraagt € 54.50 voor het jaar 2021.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u 4 maal per jaar het ledenblad.

Voor meer informatie kunt u mailen naar:

polsbroeksevrouwenvannu.nl@gmail.com