Inspiratiedag 8 oktober 2015

Foto's van de Inspiratiedag klik dan hier

275 vrouwen, leden van Vrouwen van Nu, Overijssel  kwamen deze 8e oktober naar het Parkgebouw in Rijssen voor de jaarlijkse inspiratiedag georganiseerd door de afdelingen, Almelo, Hellendoor/Nijverdal, Rijssen, Vriezenveen en Wierden. Beginnen met lachyoga door Henrike Schotman wie is er dan nog niet in stemming om diverse workshops te volgen, rondom  het thema “Wat beweegt ons?!” er zijn er maar liefst elf.
Wat te denken van “De glimlach van een robot”? Of samen met Frederike Krommendijk gouden tips ontvangen voor “een gouden pennetje”? Viool spelen: leer de gevoelige snaar van de viool. Trek de jas van de politie aan. Een workshop om het leven te vieren met Henrike Schotman, of kennis maken met de looprobot Lopes II. Een wandeling door de mooie tuin van Havezate ”De Oosterhof”, werelddansen, de quiz “Ik hou van Twente”. Plastic tas van de baan, de Katoenen komt eraan. Of u mee laten voeren met de verhalen verteller met Sagen en Legenden.
Uitspraken  van Herman Finkers waren een dag geleend van de expositie in het huis “van Katoen en Nu” te Almelo.
De dag werd afgesloten met een gesproken column van Frederike Krommendijk, een vrolijk optreden van het Almeloosch Viswijvenkoor “De Schellevissen” en  Anna Geerdink met een Twentse terugblik van deze dag.
De catering werd deze dag door het personeel van het Parkgebouw op een voortreffelijke wijze verzorgd.
Aggy Nijsink, Annet Westerhof, Annie Maassen v.d.Brink, Annie Nijkamp, Anri Rosendal, Betsie Ramerman, Erna Kremer, Gerda Middelkamp, Gerry Gerritsen Mulkes, Hennie Vrijen, Lammy Kikkert, Wilma Hoentje en Wilma Mensink zorgden voor deze inspirerende dag en kunnen  terug kijken samen met al de deelneemsters op een geweldige dag.