Lady's night

De Lady`s Night in Oostwold was een groot succes.

Via flyers en facebook hebben we veel reclame gemaakt. De avond was uitverkocht. We hebben een aantal dames moeten teleurstellen. De zaal was VOL. Meer dan 90 vrouwen en slechts 3 mannen in de zaal.

De modeflitsen van modehuis Venema in Finsterwolde met mannequins van onze afdeling waren prachtig. Het commentaar van Harry van Boven over de kleding was humoristisch met goede informatie over de getoonde kleding.

Na de 1e ronde met modeflitsen konden de vrouwen bij de standhouders in de zaal langs. Er was een parfumtappunt, een proeverij van een likeurendestilleerderij, een wenkbrauwspecialiste, een hairstyliste, een bloemist, herfstige decoraties, cup cakes versieren, insectenhotel maken, mozaïek en diggelgoud, Samenloop voor hoop, een gewichtsconsulente, een consulente van Oriflame, cocktails proeven, hapjes proeven van een speciale pan enz.

Naomi ( 11 jaar) en haar moeder vertelden over de Samenloop voor Hoop activiteit in de Blauwe Stad op 2 en 3 juni 2018. Haar moeder heeft zelf kanker (gehad) en nu maken ze zich samen sterk om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de strijd tegen kanker.

Ook de verloting viel in de smaak. De standhouders hebben elk een mooie prijs beschikbaar gesteld en het bestuur had ook voor vele prijzen gezorgd.

Het doel van de Lady`s Night was om onze afdeling te promoten en om nieuwe leden te werven. Oostwold en omgeving weet nu dat Vrouwen van Nu een bloeiende afdeling is met veel en goede activiteiten. 

Hieronder vindt u een fotocollage van deze geslaagde avond.

Extra informatie