Wandeling Vrouwen Van Nu op donderdag 2 juni 2022

Dondermorgen om half 10 bij de kerk stonden er 22 dames klaar voor de wandeling in en rond ons mooie dorp Odoorn. Wij hebben ons verdeeld in twee groepjes en zo zijn we gezellig op Tjak gegaan.

Via de Torenweg hebben wij een bezoekje gebracht aan het Veehoudersbedrijf van de familie Kimmels.

Boer Wouter en zijn vrouw Ilse hebben ons uitleg gegeven over de melkrobot en het wel en wee op en rondom de boerderij. Ook konden wij de kleine poesjes bewonderen. Als dank hebben ze een lekkere Drentse koek gekregen.

Daarna zijn we tussen de akkers, via het zandpad en de hoofdstraat naar de Lubbelinkhof gelopen, een woonvorm voor mensen met een beperking. Daar hebben wij een kleine rondwandeling en uitleg gehad over de nieuwe belevingstuin.

Langs en door het bosje bij de Paasbergen zijn we naar het rustpunt aan de Valtherweg gelopen, daar hebben we genoten van een heerlijk kopje koffie met een lekkere koek, en daarna zijn we over het fietspad terug gewandeld naar het kerkplein waar we rond 12.00 uur weer aankwamen.

Aan de reacties van de dames te horen vond een ieder het een mooie en gezellige wandeling wat voor herhaling vatbaar is, wie weet er zijn nog ondernemers genoeg in Odoorn.

Gerda Stevens Oostingh
Zie foto's of klik hier>>>

Extra informatie