Welkom bij de Moordvrouwen van Nu!

Welkom bij de afdeling Moordrecht, een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie.

Vrouwen van Nu

We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes.  Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

 

Doelstelling van de NBvP, Vrouwen van Nu

De vereniging heeft ten doel door vorming en ontwikkeling van vrouwen hun besef van verantwoordelijkheid voor en deelname aan de samenleving te bevorderen, in het bijzonder in plattelandsgebieden.De vereniging staat open voor vrouwen van alle gezindten en onthoudt zich van partijpolitiek.

Ledenpas

Weet u dat er landelijk diverse kortingen kunnen worden verkregen op uw ledenpas?

Neem eens een kijkje op de site www.vrouwenvannu.nl. Ga dan naar “voor leden” en voeg als gebruikersnaam “lidlandelijk” in en als wachtwoord “lan9013”. Klik dan door op “ledenpas” en je ziet waar voordeel is te halen. Veel succes!

We zijn een gezellige actieve vereniging met 37 leden voor vrouwen die:

  • elkaar willen ontmoeten;
  • hun creativiteit willen ontplooien;
  • zich persoonlijk willen ontwikkelen;
  • met krachtige stem willen participeren in de hedendaagse maatschappelijke ontwikkeling;
  • vrouwen van alle leeftijden;

ofwel een vereniging voor de vrouw van NU!

 

NBvP, Vrouwen van Nu, afdeling Moordrecht

Het bestuur van de afdeling zorgt voor het aanbieden van avonden van september tot mei. De invulling van de avonden kan door een verzoek vanuit de leden komen, maar ook uit de inspiratiebron van andere afdelingen. Uiteindelijk maakt het bestuur een keuze voor de invulling van de avonden. Wij streven ernaar een zo gevarieerd mogelijk programma te bieden met voor elk wat wils.

Hierbij wordt gedacht aan kunst, literatuur, gezondheid, voeding, muziek, dia of film, religie en cultuur. De avonden kunnen een educatief, creatief of een ontspannend karakter hebben.