Welkom op de afdelingspagina van Mijnsheerenland/Westmaas

Dames,
Als u zin heeft in een gezellige club met heel veel mogelijkheden, bent u bij ons van harte welkom. Wij hebben iedere maand een afdelingsavond waar medische, maatschappelijke en kunstonderwerpen worden afgewisseld met bijvoorbeeld een verhaal over een interessante hobby. Veel aandacht wordt besteed aan de Kerstbijeenkomst en de laatste keer van het seizoen. Kom gerust eens langs op een afdelingsavond of ga een keer mee met een activiteit.

Wie zijn wij?
Wij bestaan sinds 1964 en hebben ca 150 leden. We organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes en delen verschillende hobby’s met elkaar.

Wat zijn de andere mogelijkheden?
Wij hebben verschillende commissies waar je bij terecht kan. Daar zit vast een interessegroep bij die jou aanspreekt. Kijk bij de commissies als je meer wilt weten.

Waar komen we samen?
In het Dorpshart in Mijnsheerenland komen wij altijd bij elkaar. Zie de agenda wat er voor avond is en hoe laat het begint. Kijk ook bij activiteiten voor onze bijeenkomsten en excursies.


Van de penningmeester
Het verenigingsjaar loopt van januari tot en met december. De contributie voor het jaar 2022 is vastgesteld op € 55,50 In onze nieuwsbrief De Convo wordt verzocht om het contributiebedrag over te maken. Voor een betalingsherinnering wordt € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Opzeggen moet schriftelijk gebeuren vóór 15 oktober van het contributiejaar bij mevrouw Beja Kooyman
bejakooyman@ziggo.nl

Introducés
Het is altijd mogelijk een vriendin  mee te nemen naar de afdelingsbijeenkomsten. De beste reclame is nog steeds laten zien hoe informatief en gezellig het is! Als u iemand meebrengt wilt u dit dan melden aan het bestuur.

Voor meer informatie kunt U mailen naar het secretariaat:vrouwenvannumlandwestmaas@gmail.com