Commissies van de afdeling

Leeskring

De leeskring komt 9 keer per jaar bij elkaar; iedere laatste maandag van de maand, m.u.v  juni, juli en augustus. De ochtend begint om 09.45 uur en eindigt meestal om een uur of twaalf. In de decembermaand kijken we een film, indien mogelijk een verfilming van een boek dat we dat jaar hebben gelezen.
 

Bridgeclub

Wij spelen de maanden september tot en met mei   negen keer totaal. Onze vaste bridgelocatie is het Dorpshart in Mijnsheerenland. Onze speelmiddag is in principe de eerste maandagmiddag van de maand. Er spelen gemiddeld 12 paren per keer. De kosten bedragen € 2,50 pp per middag (inclusief koffie/thee), dit om de kosten van de zaalhuur te betalen.

 

Museumclub

Ook dit jaar wil de museumclub tentoonstellingen bezoeken die zich onderscheiden van gangbare onderwerpen, zowel dichtbij als verder weg. Ook voor de museumclub geldt dat bij het niet tijdig afzeggen de reeds gemaakte kosten kunnen worden doorberekend.
 

Creaclub

We komen 2x per maand op dinsdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur bij elkaar. De activiteiten bestaan uit b.v. bloemschikken, kerstkaarten maken, breien, borduren en met kralen werken. De data staan in de maandelijkse convo vermeld. Graag tijdig opgeven. 

 

Culturele Reiscommissie

  Deze commissie gaat veel leuke en interessante excursies organiseren. Houd de maandelijkse convo in de gaten en geef je tijdig op.

 

Wandelen 

Er wordt heel wat afgewandeld op iedere tweede en laatste donderdag van de maand. Zomer en winter kiezen wij een passende route van ca. 11 tot 14 km. Ons tempo is ca. 4 km per uur en we vinden altijd wel een bankje of een boomstronk om ons lunchpakketje te verorberen.De derde donderdag van de maand wordt er gefietst, bij voldoende belangstelling.We fietsen 30-50 km afhankelijk van weer en wind.

Korte wandelingen.

Deze activiteit is speciaal voor leden die liever een korte afstand wandelen, met een maximum van 6-7 km. We organiseren een gezellige wandeling in stad of natuur op elke eerste donderdag van de maand.

.

Voor nadere informatie over de commissies en contact personen, kijk bij contactpersonen door in te loggen via voor leden. Gebruik hiervoor de gebruikersnaam (voor leden) en het bijbehorende wachtwoord.