JUBILEUM - 45 JARIG BESTAAN VAN DE AFDELING LELYSTAD

HIER kunt u de foto's bekijken en HIER kunt u de film bekijken.

Lieve dames,

De viering van het 45 jarig bestaan van onze vereniging (10-05-2016) ligt weer ver achter ons. Wat was het een geweldig feest en wat waren de reacties hartverwarmend. Als bestuur zijn we natuurlijk maanden lang bezig geweest met de voorbereiding. Het was heel erg fijn om te merken dat je samen een heleboel kunt. Dat hebben jullie vast gemerkt. Het was een fantastische sfeer en iedereen genoot zichtbaar.
Eerst een glas bubbles bij binnenkomst.
Dan was er het duo 'TWO for TEA', bestaand uit Victorine en Olivier Somer van Donck, die heel erg leuk piano en accordeon hebben gespeeld, en zelfs het bondslied van ‘Vrouwen van Nu’  hadden ingestudeerd.

Daarna volgde een verrukkelijke high-tea en daarna werd iedereen aan het werk gezet. Men kreeg een prachtige roze hoed die men met allerlei bloemen en tule moest versieren. Het was een groot  succes! Het leek wel of iedereen zich een koningin voelde, getuige de vrolijke foto’s die Sjoerdtje de hele dag maakte.
Vervolgens even een pauze voor een glaasje en daarna een heerlijk buffet. Wat was er veel keus. 

s’ Avonds hadden we nog een heel vrolijk cabaret, genaamd PANDORA, met heel herkenbaar vrouwenleed of andere ongemak maar ook met zaken om even over na te denken.

Iedereen kreeg als aandenken nog een pen met het logo van onze vereniging mee.

Toen kwam onvermijdelijk een eind aan deze feestelijke dag. Na nog verschillende bedankjes over en weer en een dankwoord van de voorzitter, ging iedereen voldaan naar huis.

U kunt hier nu genieten van een prachtige diavoorstelling van alle gemaakte foto's.

Met vriendelijke groet,
Magdaleen Pasman- Geuze,
Voorzitter Vrouwen van Nu, afdeling Lelystad.