Reiscommissie

Bericht van de reiscommissie

Met 13 personen waaronder enkele introducees, gaan wij - met het openbaar vervoer - op zaterdagmiddag 17 december naar Holiday on Ice. Deelnemers krijgen binnenkort een aparte e-mail, i.v.m. plaatsgebrek in deze nieuwsbrief.

 

 

De reiscommissie is van plan om op zaterdag 17 december a.s. een uitstapje te organiseren naar HOLIDAY ON ICE in Ahoy Rotterdam. De voorstelling begint om 15.00 uur. Het is de bedoeling dat we met een bus van de Jong Tours vóór Ahoy worden afgezet en ook weer opgehaald. De kosten vanaf 35 personen zijn € 83,75 en vanaf 45 personen € 77,50 p.p. voor een 1e rang ticket én vervoer. Opgeven kan op de avond van 18 oktober a.s. Telefonisch kan ook bij Marianne Spruyt,

 

tel.: 0180-513 082 of Marijke Roodnat tel.: 0180-552 502, maar uiterlijk tot 27 oktober a.s. Let op; vol = vol !!! Introducees zijn ook welkom.

 

 

 

 

 Reiscommissie en  80 + uistapjes

Vóór de pandemie was het al aangekondigd: de 80+ uitstapjes zoals voorheen konden niet meer. Er zijn te veel 80+sers en teveel dames met een rollator om deze uitstapjes in goede banen te leiden. Hoe wij onze 80+sers toch gezellige en zinvolle uren kunnen aanbieden is een lastige puzzel. Zodra we er uit zijn , hoort u meer van ons.

 

Reiscommissie

Deze commissie verzorgt busreisjes naar leuke

plaatsen in Nederland en naar evenementen.

Marijke Roodnat                         0180 - 55 25 02

Marianne Spruijt                         0180 - 51 30 82

 

Momenteel zijn er nog geen reisjes gepland.

 

 

 

 

Bericht van de reiscommissie

Het ziet ernaar uit dat ons uitstapje naar de Floriade op vrijdag 20 mei a.s. doorgaat! Afdeling Bergambacht heeft contact gezocht met alle afdelingen in regio 5 en daaruit is voorlopig het volgende deelnemersaantal naar voren gekomen: Lekkerkerk 17 aanmeldingen, Bergambacht 13 en Ouderkerk a/d IJssel 8.  Afdeling Krimpen a/d Lek laat nog van zich horen. Met 38 aanmeldingen kan het reisje doorgaan. Omdat wij al een optie op een bus hadden, is Lekkerkerk het punt waar alles samenkomt.

 

Onze aanvankelijke pakketreis is omgezet naar de huur van een bus. De kaarten voor de Floriade worden nu door iedere afdeling zelf gekocht via de website van Vrouwen van Nu. Onze penningmeester Riet van der Wal bestelt op uiterlijk 10 april a.s. de kaarten voor onze afdeling die € 25,00 per stuk kosten.

Als u toch niet mee kunt, zoek dan s.v.p. een vervangster, want de kaarten worden niet teruggenomen. Hoeveel het reisje precies gaat kosten is afhankelijk van het aantal deelnemers. Op dit moment zijn dat er 38 en is de prijs ca. € 50,00 p.p. voor de kaart en entree. Als er meer of minder deelnemers zijn, wordt het iets goedkoper of duurder. Op of rond 20 mei a.s. wordt het bedrag automatisch geïncasseerd bij de leden die een machtiging hebben afgegeven. Diegenen die dat niet hebben gedaan worden gebeld voor het exacte bedrag en met het verzoek om het bedrag vóór 20 mei te betalen op rekeningnummer:

NL71 RABO 03 35 75 50 62 t.n.v. Vrouwen van Nu, Lekkerkerk o.v.v. Floriade.