Vrouwen van Nu

Faceboek

Sinds kort zit Vrouwen van Nu Gelderland ook op facebook. Dit wordt beheerd door ons nieuwe bestuurslid Ans Arfman. Zit u ook op facebook wordt dan vrienden met ons.
U blijft zo op de hoogte van de laatste nieuwtjes, workshops, excursies en dergelijke.
Er kunnen foto’s worden geplaatst door ons of door iemand anders, als u hier bezwaar tegen hebt, geef dat door de desbetreffende foto wordt dan verwijderd.
Let wel op de website staan ze ook openbaar.
Het adres van ons is:

https://facebook.com/vrouwenvannu
Twitter LinkedIn Facebook

Vrouwen van Nu is een actieve vereniging waar altijd wat te doen is. Dat blijkt ook uit het groeiend aantal mensen dat ons volgt en met ons in gesprek is via de sociale media.

LinkedIn
Ben je aangesloten op LinkedIn en wil je je kennis, ervaring en mogelijkheden delen met andere ondernemende vrouwen? Sluit je dan aan bij de Vrouwen van Nu groep op LinkedIn

Facebook
Leden van Vrouwen van Nu ontmoeten elkaar op Facebook. Ben je lid van de vereniging en heb je een Facebookaccount sluit je dan snel aan. Het is hier reuze gezellig.

Twitter
Ook Vrouwen van Nu zijn heel actief op de snelle nieuwsdienst Twitter. Van vrouwenrechten tot recepten, milieu- en wandeltips en natuurlijk onze activiteiten in het land, we houden het voor je bij op twitter. @vrouwenvannu hoort ook graag wat jou bezig houdt.