Word lid van Vrouwen van Nu

Vrouwen van Nu is er voor alle vrouwen, van alle leeftijden, culturele en religieuze achtergronden. Vrouwen van Nu heeft  29.000 leden en 395 afdelingen verspreid over het land. Word lid en ontmoet andere vrouwen, verrijk jezelf en maak het verschil. Lees hieronder de vele voordelen van het Vrouwen van Nu lidmaatschap.

Een groot sociaal netwerk
Elkaar ontmoeten is een kernfunctie van Vrouwen van Nu. Als lid heb je toegang tot de activiteiten van de landelijke vereniging en de provinciale en lokale afdelingen. Dat zijn er duizenden per jaar. Trainingen, evenementen, lezingen, beleid beïnvloeding, excursies, bedrijfsbezoeken, netwerken, ontmoetingen, sporten, feesten, reizen...via de activiteitenagenda vind je ze allemaal.

Verrijk jezelf en laat het vrouwelijk geluid horen
Ons uitgebreide ledenbestand en netwerk stellen ons in staat om actief en betrokken te zijn bij zaken die de vrouw van nu bezig houdt en belangrijk vindt. We spreken ons uit op congressen, bij beleidsmakers of lezingen. We inspireren elkaar tijdens ontmoetingsbijeenkomsten en we leren van en met elkaar tijdens trainingen, workshops en cursussen.

Ontdek nog meer voordelen
Leden krijgen een ledenpas met aantrekkelijke acties en korting zoals op het gebied van theater, reizen en uitstapjes. Daarnaast ontvang je vier keer per jaar het magazine Vrouwen van Nu.

Lees hier meer over de verschillende lidmaatschappen van Vrouwen van Nu en sluit je aan!
 

(PS Wil jij liever zelf een netwerk oprichten met gelijkgestemde vrouwen of lid worden van een netwerk van Vrouwen van Nu? Klik dan hier)

Meld je ook gratis aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van onze activiteiten en acties