Leuk dat u onze afdelingssite bezoekt

Sinds 29 december 1947 is Kropswolde een afdeling van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu.  

We zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

Van januari t/m december bieden wij jaarlijks een afwisselend en interessant programma. We organiseren diverse bijeenkomsten en lezingen. Iedere activiteit heeft bij ons een educatief, onderhoudend of creatief karakter, waarbij de gezelligheid, hartelijkheid en betrokkenheid kenmerkend is.

De vrouwen van onze afdeling delen verschillende hobby’s met elkaar in onze interessegroepen, zoals de wandelclub, fietsclub, leesclub, creactief, kunstclub en bridgegroep. De reiscommissie regelt leuke excursies en de bezoekcommissie denkt aan het wel en wee van onze leden.  

Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken (wel vooraf aanmelden svp). U zult zich snel thuis voelen. Onze afdelingsavonden vinden plaats in 't Kropshuus te Kropswolde, altijd om 19.30 uur.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen ook aanschuiven bij de bijeenkomsten van onze afdeling. Meld u dan vooraf aan. We verzoeken u uw lidmaatschapskaart mee te nemen.  

Voor meer informatie kunt u mailen naar e-mail of bellen met (0598) 381786