jubileum viering 23 febr.2022

75 jaar  VROUWEN VAN NU AFDELING KOUDEKERKE

 

DE LOCATIE ZAL ZIJN BIJ RESTAURANT DUINZICHT BIJZONDER GEWOON TE KOUDEKERKE

 

Uitnodiging voor jullie, om samen met ons op woensdag 23 februari om 14.30 het 75 jarig huwelijksfeest te vieren. Op 29 mei 1946 is onze vereniging opgericht. Vanwege de afgelopen maatregelen gaan wij het dan nu vieren. Aanwezig zijn er 47 dames. Welkom aan Lien Neve en Aat Pleite. Dames van de P.B. Marjo Zweers en Dieuwke Louwrink, zij kwamen kijken hoe wij ons feest gingen vieren. Ontvangst met koffie, thee en gebak. Opening door Jannie, zij heet ons alle een hartelijk welkom, en zij verteld hoe de middag eruit zal zien. Eerst volgen dan de huishoudelijke zaken. Woensdag 23 maart om 14.00 is het in de Klimop de modeshow van Wilma. De mannequins zijn Ineke, Ankie, Mien, A’net, Rina, Ada, Aat en Marja.

Dan begint om 15.00 het optreden door Adrie Oosterling. Al ruim 30 jaar schrijft Adrie Oosterling teksten, zet ze op muziek en presenteert deze in vele voorstellingen. Dit sluit aan bij het beste uit de Nederlandse Kleinkunst traditie. Wij hebben van zijn voorstelling heel veel genoten.

Bestuurswisseling: Sjaan en Jennie stoppen met het bestuurswerk, en Tineke en A’net nemen de functies over. Jennie is 12 jaar secretaresse geweest, en Jennie is 20 jaar algemeen adlunct geweest. Samen gingen ze eropuit met het potje van Lief en Leed, en dat blijven ze voorlopig dan ook doen. Voor het vele werk wat ze hebben gedaan kregen ze het beeldje ,, met elkaar ‘’ wat voor hun een mooie en waardevolle betekenis is. Dan volgt de pauze met koffie, thee en een heerlijke bonbon. Voor dat het buffet begint, krijgen wij eerst een drankje met een hapje voor de lekkere trek. Het buffet ziet er overheerlijk uit met warme en koude gerechten, van vlees, vis of vega. Daarna krijgen wij een coupe ijs met vruchten en slagroom erbij. Als afsluiting drinken wij koffie, of thee. De cast van Duinzicht heeft er dan ook voor gezorgd, dat wij een geweldige mooie, en fijne middag hebben gehad, en daarom hebben wij hun ook in het zonnetje gezet, voor hun aanwezigheid. Als laatste wenste Jannie ons een wel thuis.

                                                                                                                                                  Marja

de foto's  vind je in de fotoalbum