Muzikale Comedie "opvliegers 4" van Trossen Los

We bezochten de Muzikale Comedie Opvliegers 4 van Trossen Los in de Mythe, Goes. Het was een gezellige en hylarische avond. WIl je weten waar het over ging: hieronder staat hun verhaal:

Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en in het hippe New York, kiezen de vriendinnen deze keer het ruime sop. 

Joke is ervan overtuigd dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich – na jaren getrouwd te zijn geweest – nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Maar de datingmarkt van vandaag de dag: kan ze daar wel wat mee? Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, en kan het juiste onderwerp maar niet vinden. Daarbij worstelt ze met een moeder die Alzheimer heeft. En Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel op het cruiseschip over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...
En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt. 

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Laat u onderdompelen in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins en beleef de nieuwe avonturen van Loes, Moniek, Joke en Shirley op hun zonnige cruise in ‘Opvliegers 4: Trossen Los!’

Met Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford

http://rep.nu/productie/opvliegers-4-trossen-los/