Genieten van kunst en cultuur!

Genieten van kunst en cultuur!                                     Spreekt het u aan om samen met andere Vrouwen van Nu op pad te gaan om kunst en cultuur te bekijken, te beluisteren en te beleven? Dan is de Culturele Kring iets voor u. Onze activiteiten zijn veelzijdig en verrassend.                                                                           

Wij zijn geïnteresseerd in oude, moderne en hedendaagse kunst, in de stad en op het platteland, in beeldende kunst, toneel, film en muziek............en alles er tussen in ........ 

In 2019 hebben wij o.a. een bezoek gebracht aan het atelier van Els en Ruud Kaper. We zijn naar museum Staal geweest en naar de tentoonstelling het Geheim van de Meester in museum More in Gorssel. In Apeldoorn hebben we de expositie Paperart gezien in het Codamuseum. We hebben ook een dansworkshop gedaan in de Gruitpoort.

Wij delen ideeën met elkaar en gaan met elkaar op pad met eigen vervoer of met openbaar vervoer. En natuurlijk nemen wij graag de tijd om bij te praten onder het genot van een kopje koffie of thee..........                                          

Wij organiseren 5 of 6 keer per jaar een activiteit of excursie. In 2017 hebben we ons 15-jarig bestaan gevierd!   

Kom kennis maken!                                                       Wilt u ervaren of de Culturele Kring iets voor u is?  Neem dan eens deel aan één van onze activiteiten. Daarna bepaalt u of u lid wilt worden. De leden betalen jaarlijks €  5,00 voor  algemene kosten, zoals lief en leed en de jaarvergadering.  

Werkgroep Culturele Kring
Edith, Ini, Ria 

Wilt u meer informatie, stuur dan een mail naar vvn.hkd@gmail.com