Zorg en oog voor elkaar en de omgeving

Zorg en oog voor elkaar en de leefomgeving

In onze afdeling vinden we het belangrijk dat we open staan voor de ander. Dat we onze ogen en oren open houden om te kunnen zien en horen wat de ander zegt. Het lijkt heel eenvoudig, maar is het dat ook?              Op de afdelingsavonden wordt heel veel gedeeld, dat zie je en dat hoor je. Er is oog en oor voor elkaar, het is gezellig en sfeervol.

Veel activiteiten:                                                               Afdelingsavonden hebben een zeer gevarieerd aanbod. Er zijn heel activiteiten: We hebben een leeskring, culturele commissie, fietsclub en onze eigen cabaretgroep Steen en Been!

Missie:                                                                 Gebruik maken van de kracht van vrouwen; samen de leefomgeving versterken. Een ieder beïnvoedt zijn eigen omgeving (ga je met de auto, trein of fiets/ wonen in stad of dorp). Doe je de boodschappen in eigen dorp of elders? Persoonlije keuzes werken door in de omgeving die we samen vormen. Ons doel is om een afdeling te zijn van vrouwen van nu met hart voor de leefomgeving, voor elkaar en voor jezelf.

Visie: Zorg en oog hebben voor elkaar en de leefomgeving.

Iedereen is welkom om een avond te komen, je bent van harte welkom. We hopen dat je het leuk vindt bij ons. (elke 3e donderdag van de maand in het Nannenberghuis)