SponsorKliks

Sponsor Vrouwen van Nu GRATIS met SponsorKliks

Wist je dat mogelijk is om Vrouwen van Nu gratis te sponsoren. Op SponsorKliks vind je een overzicht van tientallen deelnemende webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Vrouwen van Nu een commissie op terwijl jij zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.
Het principe van SponsorKliks is gebaseerd op het feit dat grote bedrijven een bepaald percentage van hun winst ter beschikking willen stellen aan verenigingen in het kader van sociaal ondernemen. Als je toch al van plan was om online een bestelling te doen, doe dit dan via SponsorKliks zodat je Vrouwen van Nu steunt met jouw aankoop.

Je blijft anoniem noch SponsorKliks, noch Vrouwen van Nu weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Vrouwen van Nu is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Vrouwen van Nu niets op. Je kunt ook de SponsorKlik app downloaden. Via de app kun je direct je aankopen doen. In de app selecteer je Vrouwen van Nu als jouw sponsordoel.

Klik hier voor Android
Klik hier voor iOS