Welkom op website Vrouwen van Nu Haarlemmermeer

Vrouwen van Nu is Nederlands grootste vrouwenorganisatie. Het is een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, hun creativiteit willen ontplooien, aan persoonlijke ontwikkeliing willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

De afdeling Vrouwen van Nu Haarlemmermeer heeft ongeveer 90 leden.

We zijn een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. Er worden diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes georganiseerd. Vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken tijdens een afdelingsmiddag. U zult zich snel thuis voelen.

Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling (zie: https://vrouwenvannu.nl/haarlemmermeer/overzicht?term=commissies%20interessegroepen, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Daarnaast krijgt u zes maal per jaar het ledenblad.

De afdelingsmiddagen zijn elke tweede dinsdag van de maand in "Zalencentrum Het Trefpunt" Hoofdweg 1318 te Nieuw-Vennep om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30. De bijeenkomsten duren uiterlijk tot 16.30 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris: vvvnhaarlemmermeer@hotmail.com