Onze plannen in 2023

LAW (LangeAfstandWandelen)

In maart starten we met het tweede deel van het Groninger Borgenpad. Dit jaar 7 keer een wandeling  van 17-20 km rondom de Borgen. We maken geen gebruik meer van de bus en dat scheelt een stuk in de kosten. We starten in Middelstum en eindigen in oktober in Wedde. De kosten bedragen €60,00 per persoon (niet- leden betalen 85 euro p.p.). Lees meer

De ommetjes
Iedere 3e donderdag van de maand, maart tot november, maken we een ommetje van ongeveer 8km ergens in de provincie. Ken je een leuk ommetje? Meldt het aan ons en samen met jou gaan we het regelen. Lees meer

Cultuur:

  • In het voorjaar organiseren we een bezoek aan het Theemuseum in Houwerzijl en we gaan natuurlijk ook lekker theedrinken.
  • In september bezoeken we de Beeldentuin in het Drentse Gees.
  • In oktober gaan we naar aanleiding van het boek ‘ Al mijn moeders’ van Anita Terpstra terug naar tijden van weleer in Harkema waar we een rondleiding krijgen en een bezoek brengen aan de ‘Spitkeet’.

Wandelen rondom Winterswijk

  • Van 23 t/m 28 april 2023 

Bus/fietsreis naar Rugen

  • Gaat niet door. Er was te weinig belangstelling.

Vlieg/busreis naar Napels
Een 7-daagse vlieg/busreis naar Napels en de Amalfische kust  van 25 september t/m 1 oktober 2023 georganiseerd door de 4 noordelijke provincies, De Amalfikust en Napels zijn een gedroomde combi voor een afwisselende reis in Italië. Stad, strand, natuur, eilandleven en cultuur: het komt allemaal aan bod in deze reis van een week. De prijs bedraagt: € 1675 p.p. (bij min. 20 deelnemers)

  • De reis is volgeboekt.