Chocolade truffels

Verslag van truffels maken bij Femmy`s bakery:
30 september j.l. chocolade truffels gemaakt bij Maureen aan de dorpsstraat te Gelselaar. Na de
kennismaking mochten wij aanslag gaan om de vanille, suiker en slagroom in te koken, de boter tot
room roeren en de afgekoelde slagroom samen te voegen en toen in een spuitzak scheppen en
konden we de truffels spuiten, deze gingen in de vriezer. Er was een verrassing koffie of thee met de
heerlijke crumble appeltaart die gebakken was door Danielle. Chocolade werd gesmolten wit en puur
toen begon er een leuk werkje de bevroren truffel door de chocolade halen en cacaopoeder, de witte
kreeg een kaneelsuiker laagje. Prachtig workshop een aanrader en ze zijn zo verschrikkelijk lekker.
De workshop is van 9.30 tot 12.30 uur. De kosten zijn €22,50. er staat nog een data voor de volgende
workshop en die is vrijdag 28 oktober, geef je op er is plek voor 4 personen, bij meerdere
aanmeldingen komt er nog een vervolg data. Aanmelden bij het bestuur of bij Henriëtte of bij Diny.