muziek

We starten weer met een spetterende quiz met muziek en geleid door Aaltsje Ypeij.

We begonnen deze avond natuurlijk met koffie en lekkere koek van Roel en Marian van ons dorpshuis. Onze voorzitter Janny opende de avond en verwelkomde Aaltsje .Er waren mededelingen over de wandeling in Gasselte, die we voor de provincie organiseren. Deze wordt op 13 oktober gehouden en er  is nog behoefte aan wat mankracht om b.v. de route te controleren, en de avond ervoor om de sportzaal klaar te maken (vloerbedekking neerleggen)

Onze sekretaresse wil haar taken neerleggen en  het bestuur is op zoek naar een kandidaat. De aktiviteitencommissie is aan de slag gegaan en heeft een fietstocht, een bezoek aan Goedewagen op het programma staan. 

We waren met ongeveer 30 personen om de quiz te spelen en we speelden met 4 personen per  tafel .  Er waren 2 soorten vragen nl. De abc - en piep ( als je het antwoord wist moest je het piepbeestje gebruiken) vragen. Het ging over de muziek uit de jaren 60/70/80.

We konden meezingen, meedansen en onze hersens laten kraken bij het lied van Ramses Shaffy, je weet wel Bid,zing ,lach ,huil ,vecht, maar hoe was de volgorde ook alweer,  onze pogingen werden  niet beloond met  het  goede antwoord . Onze jeugdherinneringen van alle soorten muziek kwam boven drijven en wat wisten we toch veel. We hadden allemaal veel plezier en ook de sirtakie zat ons nog in de benen. De winnaars van de avond werden verblijd met de grote prijs ...........iedereen weet het, ha,ha,ha !!!!!!!!!!! We bedanken Aaltsje voor haar mooie programma, het was leuk en je werd er blij van, zodat  ieder  vrolijk naar huis ging.