Elkaar ontmoeten

Vrouwen van Nu is er voor alle vrouwen, van alle leeftijden, culturele en religeuze achtergronden. Vrouwen van Nu heeft 40.000 leden en 475 afdelingen verspreid over het land. Wordt lid en ontmoet andere vrouwen, verrijk jezelf en maak het verschil. Lees hieronder de vele voordelen van het Vrouwen van Nu lidmaatschap.

Een groot sociaal netwerk. Elkaar ontmoeten is een kernfunctie van Vrouwen van Nu. Als lid heb je toegang tot de activiteiten van de landelijke vereniging en de provinciale en lokale afdelingen. Dat zijn er duizenden per jaar. Trainingen, evenementen, lezingen..............via de activiteitenagenda van de landelijke, provinciale en lokale afdelingen vind je ze allemaal.

Verrijk jezelf en laat het vrouwelijk geluid horen. Ons uitgebreide ledenbestand en netwerk stellen ons in staat om actief en betrokken te zijn bij zaken die de vrouw van nu bezig houdt en belangrijk vindt. We spreken ons uit op congressen, bij beleidsmakers of lezingen. We inspireren elkaar tijdens ontmoetingsbijeenkomsten en we leren van en elkaar tijdens trainingen, workshops en cursussen.