Voorpagina 2022

Als Espelo maken we deel uit van de landelijke vereniging Vrouwen van Nu, Nederlands grootste vrouwenorganisatie. Ook wij zijn een ontmoetingsplaats voor vrouwen die hart hebben voor hun leefomgeving, die hun creativiteit willen ontplooien, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die hun stem willen laten horen in de maatschappij.

Als relatief kleine afdeling zijn  wij ook een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten. Wij organiseren diverse bijeenkomsten, lezingen en uitstapjes. Vrouwen van alle leeftijden zijn van harte welkom. Wij nodigen u van harte uit om kennis te komen maken. U zult zich snel thuis voelen.Veel vrouwen delen verschillende hobby’s met elkaar in onze zogenaamde ‘interessegroepen’. Leden van Vrouwen van Nu kunnen niet alleen gebruik maken van het aanbod in de eigen afdeling, maar ook deelnemen aan activiteiten die provinciaal en landelijk worden georganiseerd. Training, evenement, lezing, beleidsbeïnvloeding, excursie, bedrijfsbezoek, netwerken, ontmoeting, sporten, feesten, reizen.... via de activiteitenagenda vindt u ze allemaal.Daarnaast ontvangt u vier maal per jaar het ledenmagazine.

Voor meer informatie kunt u mailen naar bureau@vrouwenvannu.nl of bellen naar 06-22266623.

Alle leden ontvangen tenslotte een ledenpas met aantrekkelijke acties en kortingen, zoals op het gebied van theater, reizen en uitstapjes.

Ons secretariaat: