Eén groot feest!

60-jarig bestaan Vrouwen van Nu van begin tot eind één groot feest.

De afdeling Eerbeek-Hall van Vrouwen van Nu vierde in januari haar 60-jarig bestaan en het werd een grandioos feest in Café Restaurant De Korenmolen. Met uitzondering van enkele zieken, waren alle leden aanwezig. Na koffie met gebak en het welkom door voorzitter Mien Wensink, begon cabaretgroep ´Vrouwen Spektakel´ uit Zutphen en Warnsveld aan haar optreden. Het programma van ruim een uur met een aaneen schakeling van sketches, ondersteund met muziek en een perfecte geluidsinstallatie, boeide van begin tot eind. In een boerderij act kwam zelfs een tweetal als koeien uitgedoste vrouwen kruipend en op knieen en handen op de vloer. Het optreden van de groep zorgde voor veel lachsalvo´s en applaus.
Door het team van De Korenmolen werden vervolgens de zaal en het buffet in gereedheid gebracht . De vier bestuursleden kregen een prachtige zelfgemaakte corsage opgespeld waarin heel toepasselijk een korenaar, het logo van Vrouwen van Nu was verwerkt. Bovendien kreeg het viertal nog een fraai boeket.
Het feest werd besloten met een heerlijk oog/ en tongstrelend koud en warm buffet. Alle leden kregen na afloop een rode roos mee als herinnering aan dit feest. De zieken werden thuis met een boeket verrast.

Ina Hoeve.