de geplande activiteiten voor 2023

Programma 2023

4 januari:  Kroonjuwelen van het Loo.

 Jan Huttinga werkt al 34 jaar als jachtopziener in het       grootste landgoed van Nederland, het kroondomein het Loo. Hij maakt prachtige foto’s over de dieren- en plantenwereld van de Kroondomeinen en combineert deze beelden met sfeervolle muziek en geluiden uit de Veluwse natuur.

 

1 februari:   Jaar vergadering.

 Na de pauze mogelijkheid om boeken en legpuzzels  te ruilen.

1 maart:   Veilig Verkeer Nederland.

 De voorlichting  “Het nieuwe fietsen” is een positieve, gezellige, informele bijeenkomst waar over fietsen wordt gepraat en de deelnemers tips en trucs van elkaar en van VVN  krijgen. Aan de hand van informatieve filmpjes, foto’s en stellingen komen verschillende onderwerpen aan bod.

5 april:   Annet Nikamp.

 Vanavond verzorgt Annet een avond met livemuziek. Het programma voor vanavond is “Annet’s Jukebox” waarbij  u zelf verzoeknummers in kunt dienen.

 

3 mei:   Lezing over reddingshonden door de stichting Reddingshonden in Duiven.

  “Van huishond naar reddingshond een mooi verhaal”.

9 mei :POD dag Rivierengebied

10 mei: Stekjesavond bij Thea Henny, Zutphensestraatweg 47, Spankeren. Aanvang 19.30 uur.

LET OP: Omdat Thea aan een drukke weg woont, kun je de stekjes gewoon ’s-avonds meebrengen, dan wel een kwartiertje eerder komen.
Kosten € 2,-- p.p. Graag een stoel meebrengen!

7 juni:   Lezing door Peter van Breemen.

Peter van Breemen uit Heemskerk heeft onlangs een bijzonder boek geschreven over zijn jeugd en zoektocht naar zijn vader, een puzzel van vijftig jaar. Daarover kan Peter boeiend vertellen. Bovendien mocht hij eerder twee keer opdraven in DNA Onbekend, het programma van Caroline Tensen.

6 september: Mevrouw Pien Pom, directeur van Museum Staring,  komt vanavond een lezing houden. Deze lezing gaat over het museum en over Staring de dichter.

4 oktober :Lezing door Paul Janknegt over Antarctica.

Bioloog en wetenschapper Paul vertelt over de expeditie die hij maakte naar Antarctica om daar wetenschappelijk onderzoek te doen.

1 november: Buffet.

6 december: Pianist Klaas Bakker zal een uitvoering verzorgen van het programma ‘Evard Grieg en de Tweede Zus’, bestaande uit muziek voor piano solo van Edvard Grieg met gelijktijdig geprojecteerde filmbeelden uit de Noorse stad Bergen e.o. en achtergronden m.b.t. Lucinda Riley’s roman ‘De tweede Zus’.