website voor leden

Zoals u weet is de website van Vrouwen van Nu met ingang van 2013 veranderd. Log in op de landelijke site van Vrouwen van nu : http://vrouwenvannu.nl/ U komt dan op de voorkant van de landelijke site. Daar vindt u veel informatie die voor iedereen toegankelijk is. Aan de linkerkant, vindt u onderaan het kopje, “voor leden” waar u als lid in kunt loggen.      

Als u de site van de provincie wilt bekijken gaat u via de landelijke site naar het kopje “provinciale afdelingen”. De informatie die alleen voor leden bestemd is vindt u ook hier weer onder het kopje “voor leden”. Hier kunt u weer inloggen voor meer vertrouwelijke informatie.  

Op dezelfde manier kunt u via de landelijke site naar het kopje “plaatselijke afdelingen”. Ook hier vindt u onder het kopje leden de informatie die alleen voor leden bestemd is. U kunt inloggen: via de afdeling Diepenheim krijgt u de inlogcode voor onze afdeling. Die moet u opslaan. Als u op onze eigen site bent ingelogd kunt u onder het kopje /voor leden/ de overig inlogcodes vinden.