vrouwendag 7 maart 2020

Inspiratiemiddag "Verbinden en versterken" zaterdag 7 maart 2020 in Buitencentrum De Poort in Ruinen

In het kader van de internationale vrouwendag hebben we een fantastische middag gehad met 230 deelnemers en prima workshopleiders met elk hun eigen verhaal:

1. Een zang- en ritmeworkshop bij Rosemary de Souza. “Want bewegen en samen zingen is gaaf”, zegt Rosemary (www.rosemarydesouza.nl).

2. Luisteren naar Manon Overdijk, die vertelt over de zorgformule Knarrenhof, een woonconcept voor senioren. Eigentijds noaberschap! (www.knarrenhof.nl).

3. Kobie Kijk in de Vegte leest voor uit eigen werk: “De inspiratie voor mijn verhalen komt voort uit het ‘gewone leven’, mijn gezin of dingen die ik meegemaakt heb of hoe ik tegen bepaalde zaken aankijk.”

4. Heb je een kast vol kleding en niets om aan te trekken? Weten wat bij je past is heel belangrijk. Goede kleding ondersteunt je persoonlijkheid. Kom naar de workshop van Elsbeth Kruidhof en laat je vertellen hoe je je zelfvertrouwen kunt kleuren (www.kleurenstijlbewust.nl)

5. Sietske Osinga van praktijk De helpende Hand werkt vanuit haar hart. De workshop die ze geeft helpt je in contact te komen met je innerlijke kind. In haar praktijk biedt ze begeleiding bij chronische pijnklachten, langdurige stress, slaapstoornissen en oververmoeidheid. (www.praktijkdehelpendehand.nl).

6. Je kunt ook creatief aan de slag bij Femke Anne Kaldenberg (www.femke-anne.nl). Zij laat zien wat je met handlettering kunt doen. Vrolijke, verschillende letters zorgen voor een grappige kaart.

8. Korie Homan vertelt over haar ervaringen als topsporter en de hindernissen die ze daarbij tegenkwam. Ze deed als rolstoeltennister mee aan de Paralympische Spelen in Peking in 2008. Korie is nu dierenarts.

DANK aan de organisatie! 

Lees in de bijlage het verslag in de Meppeler Krant.

 

Extra informatie