Jaarprogramma van de afdeling Burgum 2020

29 januari  :  H Zonderland uit de Lemmer

Epke de weg van een Olympisch Kampioen.Het verhaal over een gezin met 4 turnende kinderen

26 februari :

Jaarvergadering en na het officiële gedeelte  komt de Seniorenraad uit Burgum aan het woord. De stichting heeft ten doel een bijdrage te leveren om de specifieke behoeften en belangen van ouderen in de gemeentezo goed mogelijk tot hun recht te doen komen.

25 maart :

Ontwikkelingen in China en Tibet. Mevrouw Anneke Nijboer uit Drachten heeft een reis gemaakt naar dit interessante gebied.Dit deel van China verschilt enorm van het zuiden en oosten van China.Het landschap is groots, leeg en indrukwekkend met machtige bergketens,woestijnen ,oases en het hooggelegenTibetaanse plateau. Cultureel en historisch heeft het gebied een heel eigen karakter. Aan de hand van haar gemaakte foto's vertelt zij over haar ervaringen en over het gebied.

22 april : High Tea.

We sluiten het seizoen af met een feestelijke High Tea in de Pleats. Dit naar aanleiding van suggesties van de leden.

 

30september : Al weer opening van en nieuw seizoen.

Deze avond zal G Duursma van de Pleatsons vertellen over gastvrijheid.Het zijn de kleine dingen die het doen. De manier waarop de gasten ontvangt.

Gaat niet door.

28 oktober: Trauma Helikopter

De heer R Dijkstra uit Leeuwarden komt deze avond met verhalen over de trauma helikopter

Gaat niet door.

 25 november :Kantwerk

Kantwerk opgestart door Monique Boonstra uit Burgum.Zij ontwerpt shawls, geeft workshopsKantbreien.ZXij zal ons vertellen over haar werk als breister en over haar reizen naar Shetland.Daar is ze in september geweest en nu kan ze actuele foto's tonen.

11 december : Kerstavond

Deze avond zal weer in het teken staan van de kerst'. Het juiste programma is nog niet bekend maar we doen ons best om er weer een mooie kerstavond van te maken

Gaat niet door