Geef het stokje door

Het zit erop!
Ik geef de pen door aan........
Niemand!
We hebben allemaal, voor zover als we dat wilden, ons zegje in coronatijd gedaan. Dit is het laatste bericht! Het was een roerige tijd. Lange tijd wisten we niet wat ons overkwam. Dit hadden we nog nooit meegemaakt. Geen spontane acties, niet even een winkel in, niet even lekker over de markt lopen of snuffelen in de kringloopwinkel en niet bij een familielid of kennis op bezoek. Ineens moest overal over nagedacht worden. Elke stap moest verantwoord zijn. Het duurde wel even voor we daar aan gewend raakten.
Maar nu, nu langzaamaan alles weer wat normaler begint te worden en veel maatregelen teruggeschroefd zijn, moeten we toch ook weer wennen aan die situatie.
En ondertussen zijn we toch maar mooi anderhalf jaar verder
Het is nog ongewis hoe het zich verder allemaal zal ontwikkelen.
We wachten rustig af!
En terwijl ik dit opschrijf schijnt buiten het herfstzonnetje, is het bladstil en beginnen overal de bomen hun bladeren te verliezen. Het is onmiskenbaar herfst.
Ik vind het heerlijk! De kachel weer aan, kaarsjes branden en al vroeg de lampen aan!

Gezellig!
Ik wil graag afsluiten met een gedicht over de herfst:

Herfst!
De zomer is alweer voorbij Een natte tijd breekt aan
Het warme weer maakt de weg vrij Het najaar komt eraan!

De herfst met al zijn kleurenpracht Maar ook met storm en regen De zon neemt heel snel af in kracht En komt de wolken tegen
De tijd, zo somber, vol gemis Maar laat ons niet vergeten Dat deze tijd heel prachtig is
en dat moet ieder weten

Ga er op uit en ja geniet Van de veelheid van kleuren En nee sluit nu je ogen niet Snuif op die herfstige geuren! Van Hetty.