Workshop Kleur (be)Kennen

Een middag / workshop Kleur (be)Kennen door Antré. Een interactieve workshop en presentatie in één. 

Dinsdagmiddag 15 november hadden wij de dames van imagoburo Antré met een workshop Kleur (be) Kennen bij ons op bezoek. Anna en Thérèse namen ons mee in de taal van de kleur.

Bij binnenkomst mocht iedereen een kaart uitkiezen met een kleur die je aansprak, met daarop de tekst: Hallo mooi mens! Er waren heel veel kleurmogelijkheden.

Voor de pauze werd er over een flink aantal kleuren verteld wat voor eigenschappen bij die kleuren horen en waar je die kleuren dan kunt toepassen in je kleding of inrichting bijvoorbeeld, maar ook in de reclame wordt er heel veel gebruik van gemaakt.

Er klonk meerdere keren: O ja, dat klopt en heel herkenbaar!

De bezoekers werden ook in rijen tegenover elkaar gezet met een aantal opdrachtjes hoe je als persoon overkomt bij de eerste indruk. Dat verliep soms wel wat rommelig omdat de groep veel groter was dan de dames eigenlijk verwacht hadden. En wij Vrouwen van Nu willen immers ook graag lekker kletsen.

Inloophuis De Sluis uit Anna Paulowna

Tijdens de pauze waren er twee dames van het Inloophuis De Sluis uit Anna Paulowna. Zij hadden een goede uitleg met wat zij allemaal organiseren voor de medemens, die soms wat eenzaam is en niet zo makkelijk contacten legt, een heel goed doel.

Zij gingen na het praatje rond met het mandje en haalden een heel mooi bedrag op. Vanaf januari is dit sponsormandje bij iedere bijeenkomst aanwezig en hopen wij dat jaar voor hen ook nog een leuk bedrag binnen te halen.

Na de pauze

Na de pauze ging Antré weer verder met het programma, er werden nu vijf groepen gevormd en iedereen had uiteraard haar eigen kleurkaart die in het begin gekozen was.

Op tafel kwamen alle kleurenharten met uitleg en eigenschappen van die kleur. Het werd een soort complimentenrondje naar elkaar toe in die groep en de trefwoorden schreef je dan op elkaars kaart. Een leuke opsteker om mee naar huis te nemen!

Anna en Thérèse zijn twee enthousiaste dames, die het op een gezellige aansprekende manier presenteren. Laten we hopen dat iedereen zich na deze inspirerende middag meer bewust is van zichzelf en haar uitstraling en in staat is om dit positief te beïnvloeden.

Meer weten? secretariaatap@hotmail.com