Jeu de Boules, gezellig en sportief

Op woensdag 14 september konden we in de herkansing (de vorige datum was afgelast vanwege het slechte weer) bij de Jeu de Boules vereniging Kleine Sluis. Het weer was nu geweldig!

We werden welkom geheten door onze voorzitter Marijke Looijesteijn en de voorzitter van de Jeu de Boules vereniging Kleine Sluis, Ben van Dalen.

Nadat allen waren ingeschreven heeft Nick Boterblom, tijdens de koffie met koek, het ontstaan van Jeu de Boules verteld, daarna de spelregels uitgelegd en gingen we de baan op.

We waren in groepjes ingedeeld en over de banen verdeeld. Na even proefgedraaid te hebben konden de wedstrijdjes beginnen.

45 minuten spelen en dan pauze met koffie. We begonnen de spelregels ook te begrijpen.

Zo speelden we 3x 45 minuten, afgewisseld met een goed verzorgde pauze, in wisselende samenstelling van de groepen. We speelden met veel plezier maar er was ook wel verwarring over aan wie de bal ligt en wie moet er nu gooien?

Na afloop werden de punten geteld en de prijzen uitgereikt.

1. Brigit Duin

2. Anneke Hoogland

3. Wil de Jong

Poedelprijs Renata Lavrijsen.

Er volgde nog een gezellige nazit met een hapje en een drankje.

Kortom een zeer geslaagde middag.

Het bestuur van Jeu de Boules Kleine Sluis nodigt de leden van Vrouwen van Nu Anna Paulowna uit om ook eens op hun speelmiddagen te bezoeken. Deze zijn op maandag (oefenmiddag), woensdag en vrijdag vanaf 13.15 uur op het sportterrein in Anna Paulowna.

Meer weten over Vrouwen van Nu Anna Paulowna? secretariaatap@hotmail.com