Jaarvergadering

We zijn met frisse moed weer begonnen met de afdelingsavonden en do. 16 september jl. mochten we vele leden ontvangen op deze eerste bijeenkomst na lange (corona) tijd.

De jaarvergadering stond op het programma en tijdens deze avond hebben we afscheid genomen van de secretaris Ina Weijers.
- Ina heeft vijf jaar deze functie met veel plezier vervuld en werd daar ­uiteraard hartelijk voor bedankt met een mooie bos bloemen.
- Marja van Wijckhuizen werd ook bedankt voor haar altijd tomeloze in­zet als wij als bestuur een beroep op haar doen en krijgt een bloemetje
- Aukje Rasch voor het bijhouden van de website, het maken van de kerst­kaarten, de paaskaart, het jaarboekje, de nieuwsbrieven en het jaar­verslag activiteiten keurig in de huisstijl opmaak. Zij krijgt bloemen.
Aukje wordt in de technische uitvoering geholpen door haar man Martin; voor hem een bon van De Boet.

Het bestuur bracht naar voren dat zij zich zorgen maken over de toekomst van ‘onze’ vereniging. Er is geen opvolging voor de secretaris en in 2022 nemen we afscheid van de ledenadministratie en de voorzitter treedt in 2023 af. Hoe gaan en willen we verder door???

Na de jaarvergadering gaf Gerada Tool een presentatie over ‘Warm ­Welkom’ en hebben we het gezellig afgesloten met een drankje en een hapje en kunnen terugkijken op een gezellige avond.

Foto's: Marjan Hofland