Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit de huidige digitale samenleving. Social Media brengt mensen dichterbij elkaar, geeft de mogelijkheid kennis met elkaar te delen en geven de mogelijkheid (nieuwe) vrienden te ontmoeten. Is alles dan mooi op Social Media? Nee, helaas is niet alles mooi op Social Media en lijkt het net op de echte wereld. Belangrijk is het om bewust om te gaan met Social Media en te weten hoe het met je privacy is. Laat je inspireren tijdens deze interactieve workshop waarin we het bewust en veilig gebruik van Social Media samen gaan onderzoeken. Vele voorbeelden en de verschillende veelgebruikte Social Media komt aan de orde.

De workshop wordt gegeven door Fred Beumer, eigenaar van Digitaal Leerplein. Social Media heeft Fred vanaf het prille begin zeer geboeid. In de loop der jaren moest hij ook hard werken om zijn puber dochters bij te blijven in dit snelle medium. Fred heeft de overtuiging dat Social Media een zeer waardevolle aanvulling op het offline leven is wanneer je er bewust mee omgaat. Graag neemt hij je mee in deze mooie en verrassende wereld.

Praktisch:
• Om iedereen voldoende gelegenheid te geven tot eigen inbreng kunnen er maximaal 20 personen meedoen.

• Vrouwen van Nu leden betalen voor de training € 29,00. Niet-leden betalen € 35,00.

• Geïnteresseerd? Voor meer informatie en aanmeldingen stuur een e-mail naar esmeralda@vrouwenvannu.nl

 

Let op: Uw aanmelding is niet vrijblijvend, wanneer u zich aanmeldt gaan wij er van uit dat u daadwerkelijk deelneemt in verband met de kosten die de vereniging hiervoor maakt. Indien u onverhoopt toch verhinderd bent verzoeken wij u dit tijdig aan te geven, zodat iemand anders mee kan doen. Op deze activiteit zijn de annuleringsvoorwaarden van Vrouwen van Nu van toepassing.