Mantelzorg, aandacht voor een ander en voor jezelf!

Zorgt u (wel eens) voor een familielid, vriendin of buurvrouw? Bent u oppasoma? Dan is deze workshop voor u! Tijdens deze dag krijgt u handvatten voor een goede balans tussen de zorg voor een ander én de zorg voor u zelf. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan praktische zaken zoals zorgfinancien en mantelzorgvergoeding. Na afloop gaat u met nieuwe ideeën en inzichten naar huis.

De workshop wordt gegeven door Anni Tuski en Cora Postema.

Anni is werk en ervaringsdeskundige op het gebied van de zorg. Als oprichter van bureau Hint en Werk wil zij inspelen op de veranderingen in de maatschappij. Een maatschappij waar informele zorg steeds belangrijker wordt, maar de weg vinden onnodig complex is. De eerste stap hierin was het opzetten van de website mantelzorg voor beginners.

Cora Postema is mede initiatiefnemer van de Mantelzorg Award, trainer, coach en ervaringsdeskundig op het gebied van zorg. Zij helpt mensen en organisaties hun patronen en rollen te herkennen en creëert openingen voor nieuwe mogelijkheden.

Praktisch:
• Om iedereen voldoende gelegenheid te geven tot eigen inbreng kunnen er maximaal 30 personen meedoen.

• Lunch inbegrepen

• Vrouwen van Nu leden betalen voor de training € 45,00. Niet-leden betalen € 60,00.

• Geïnteresseerd? Voor meer informatie en aanmeldingen stuur een e-mail naar esmeralda@vrouwenvannu.nl

Let op: Uw aanmelding is niet vrijblijvend, wanneer u zich aanmeldt gaan wij er van uit dat u daadwerkelijk deelneemt in verband met de kosten die de vereniging hiervoor maakt. Indien u onverhoopt toch verhinderd bent verzoeken wij u dit tijdig aan te geven, zodat iemand anders mee kan doen. Op deze activiteit zijn de annuleringsvoorwaarden van Vrouwen van Nu van toepassing.