Kom naar de Vrouwen van Nu Beurs op 12 oktober

Op donderdag 12 oktober 2017 vindt dit jaar de Vrouwen van Nu Beurs plaats in schouwburg De Lawei in Drachten. Een bijzondere editie omdat de beurs voor het eerst wordt georganiseerd in samenwerking met provincies. De provincies Groningen, Friesland en Drenthe doen de aftrap!

Traditiegetrouw starten we met een plenair programma in de theaterzaal. Een van de programmaonderdelen is de lezing van Sanne Bolkenstein, Vrouwen van Nu Verschilmaker 2017. Zij is oprichtster van de AFRIpads Foundation. Het tweede onderdeel van het plenaire programma bestaat uit de bekendmaking van de Vrouw van Nu 2017, een lid dat voor haar verdiensten voor de vereniging in het zonnetje wordt gezet.

Aansluitend ga je met een lunchpakketje onder de arm andere vrouwen ontmoeten, nieuwe kennis opdoen of actief aan de slag. Kom luisteren naar bekende  auteurs zoals Olga Commandeur, Marianne Lamers en Christian Weij. Volg inspirerende actieve workshops of struin langs de diverse  doe, proef of informatie stands. Voor het volledige programma klik hier.

Na het actieve middagprogramma luisteren we naar de Socrates lezing van (legende) Hedy d’Ancona. We sluiten samen de dag af met een cabaretvoorstelling.

Ontvangst is vanaf 9:45 uur onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers vanuit de drie provincies.

Het programma begint om 10.30 uur en eindigt rond 16.40 uur. Deelname aan het programma (lezingen, workshops, lunch en cabaretvoorstelling) kost € 29,50. Wil je verzekerd zijn van een ticket? Maak dan gebruik van onze speciale vroegboek actie en koop je kaartje voor slechts €24,50. Wees er snel bij want deze actie loopt tot en met 31 juli!

Tickets zijn alleen via de ticketshop te verkrijgen. Koop hier je ticket.

De Vrouwen van Nu annuleringsvoorwaarden zijn hierop van toepassing. Je vindt de annuleringsvoorwaarden hier.

We zien er naar uit je te ontmoeten op donderdag 12 oktober in Drachten!