Het Pad van de Heldin

In samenwerking met het ministerie van OCW en Motivaction heeft Lof onderzoek uitgevoerd naar de invloed van rolmodellen op je loopbaan. Uit eerder onderzoek van Lof blijkt dat het hebben van een rolmodel helpt jouw levenspad zin en vorm te geven. De vraag is: welk rolmodel past bij jou? In deze workshop ga je op grond van jouw levensverhaal op zoek naar jouw talent en rolmodel. De training werkt aan de hand van het door Lof ontwikkelde pad van de held(in). Gebaseerd op het boek de Hero’s Journey van Joseph Campbell maken deelnemers in een aantal heldere stappen een reis van “ego” naar “zelf”. In zeven stappen ontdek je waar jouw talenten liggen en hoe je op eigen kracht het verschil kunt maken binnen een organisatie en de wereld eromheen. Door jouw talent in de spotlight te zetten word jij een rolmodel voor anderen!

De workshop wordt gegeven door Jolanda Holwerda . Zij is oprichter en hoofdredacteur van Lof Magazine en oprichter van de Lof Academy waar zij als trainer, coach en moderator heeft gewerkt met honderden (top) vrouwen aan het zichtbaar maken hun ambities en het vinden van hun persoonlijke missie.

Praktisch:
• Om iedereen voldoende gelegenheid te geven tot eigen inbreng kunnen er maximaal 20 personen meedoen.

• Vrouwen van Nu leden betalen voor de training € 39,00. Niet-leden betalen €55,00.

• Zonder lunch

• Geïnteresseerd? Voor meer informatie en aanmeldingen stuur een e-mail naar esmeralda@vrouwenvannu.nl

 

Let op: Uw aanmelding is niet vrijblijvend, wanneer u zich aanmeldt gaan wij er van uit dat u daadwerkelijk deelneemt in verband met de kosten die de vereniging hiervoor maakt. Indien u onverhoopt toch verhinderd bent verzoeken wij u dit tijdig aan te geven, zodat iemand anders mee kan doen. Op deze activiteit zijn de annuleringsvoorwaarden van Vrouwen van Nu van toepassing.