Gefeliciteerd met je ontslag. In 7 stappen weer stralen

Marina Schriek

Het klinkt wrang: ‘Gefeliciteerd met je ontslag’. De meeste mensen zijn (in eerste instantie) helemaal niet blij met hun ontslag. Zeker niet als dat geen eigen keuze is. Marina Schriek laat in dit boek echter zien dat ontslag niet het einde van wereld hoeft te betekenen. Dat als een deur dicht gaat, je in een andere ruimte staat en er nieuwe mogelijkheden voor je open liggen.
Met behulp van haar praktische stappenplan leer je het ontslag te accepteren en weer te stralen. De – meer en minder – persoonlijke verhalen waarmee ze het boek lardeert, maken het prettig leesbaar. Niet alleen omdat je hoort hoe lotgenoten uit hun dal zijn geklommen maar ook omdat professionals voorbeelden en handvatten geven.
Anke Vervoord, directeur van Vrouwen van Nu, werkte ook mee aan dit boek. Zij vindt dat vrouwen last hebben van onterechte bescheidenheid: “Ze moeten leren zien wat hun enorme potentie is.” Daarnaast geeft ze de tip ‘werk aan je netwerk’.

Dit boek is een aanrader voor iedereen die ongewenst zonder werk zit, bang is voor naderend ontslag of voor wie de toekomst onzeker lijkt.

€ 19,95

Bestel het boek via onze boekwinkel.