Welkom bij de Commissie reizen Gelderland!

De commissie reizen organiseert reizen in binnen- en buitenland voor leden van Vrouwen van Nu in de provincie Gelderland. Ook leden uit andere provincies kunnen deelnemen aan onze reizen. Wij organiseren de reizen in samenwerking met een bij ANVR en SGR aangesloten reisorganisatie en streven er naar de reizen zoveel mogelijk aan te passen aan de  groep en onze wensen.
De reizen worden begeleid door twee reisbegeleiders van de commissie reizen. Daardoor is er ruimte voor aandacht voor ieder die daar behoefte aan heeft. Er wordt door de begeleiders zoveel mogelijk hulp geboden bij vragen en problemen onderweg en vooral ook bij calamiteiten. De reisbegeleiders dragen zorg voor een goed verloop van de reis in samenwerking met de reisorganisatie.
De prijzen van de reizen zijn inclusief fooien en veel extra’s. Dit verschilt per reis en staat bij de reisinformatie vermeld. De prijzen van vliegreizen zijn onder voorbehoud. De reizigers verplichten zich een annulerings- en een reisverzekering af te sluiten.
Onderaan de pagina bij extra informatie staan de reisverslagen van de reizen die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt.
Tot ziens bij een van onze reizen.
Jenny, Willy, Jannie, Nel en Carla.

De reiskalender 2017 voor u!  Kijk hier>>

De flyer voor 2017 Lees verder>>>

Nieuwe reizen / reünie
Geplande reizen 2017


19 t/m 26 aug. :   Stedentrip Praag en omgeving.
Aanmeldformulier>>>

Provinciale wandeldag op 31 augustus 2017 in Dieren

Reünie 2017 en Presentatie reizen 2018 op 4 November 2017 in Laag-Soeren.